Over ons

De specialist voor het omtoveren van uw dak naar een energieopwekker!

Sinds 1965 zet ons familiebedrijf in voor het verbeteren en verduurzamen van daken met complete isolatie, zonnepanelen en andere innovatieve dakproducten.

Onze aanpak: goed en gedegen
Met de opkomst van zonnepanelen, rond 2020, was de markt grillig. Zonnepaneleninstallateurs en leveranciers schoten als paddenstoelen uit de grond. Omdat wij garant willen staan voor kwaliteit, hebben wij de snelle ontwikkelingen in zonnepanelen afgewacht en zijn we iets later dan de rest ingestapt in de markt.

Ons grote voordeel is dat we daardoor de tijd hebben genomen om goede installateurs te verzamelen en topkwaliteit zonnepanelen te leveren. Zo goed en gedegen als de daken zijn die wij onderhouden en dekken, deze gaan 25 jaar mee, zo is ook onze aanpak voor het plaatsen van zonnepanelen.

Dakkennis + Elektrotechniek + Energie

Wij slaan een brug tussen dakkennis, elektrotechniek en duurzame energie. Onze focus ligt op kwaliteit, deskundig advies en persoonlijk maatwerk. Alleen het beste is goed genoeg. Voordat we beginnen, brengen we eerst alle belangrijke zaken in kaart om uiteindelijk de beste oplossing met het meest gunstige rendement te bieden. Dakconstructie en dakisolatie zijn bijvoorbeeld een cruciale basis. De ligging, oppervlakte, schuinte en persoonlijke wensen en voorkeuren zijn verder bepalend voor de zonnepaneleninstallatie.


Onze klanten
Onze klantportfolio is breed. We werken voor allerlei typen bedrijven, scholen en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Wij zijn ISO-gecertificeerd, waardoor veiligheid en kwaliteit is geborgd en we ook voor de industrie en petrochemie een sparringpartner zijn. Bekijk onze klantcases. (Link)

Waarom Verschoor Solar?