Zonnepanelen plaatsen

In vertrouwde handen

De overstap naar zonne-energie is een belangrijke beslissing en investering voor je bedrijf. Daarom staan wij klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en installatie tot onderhoud, monitoring en (mogelijk) subsidies. Bij ons is je investering in zonne-energie op je dak in goede handen.

Waarom is dit een goed moment voor het plaatsen van zonnepanelen?
Nu is het perfecte moment om zonnepanelen te laten installeren voor je bedrijf om verschillende redenen. Ten eerste zijn de kosten van zonnepanelen de afgelopen jaren sterk gedaald, waardoor de terugverdientijd korter is dan ooit tevoren. Bovendien worden de voordelen van het gebruik van hernieuwbare energie steeds duidelijker, niet alleen voor het milieu, maar ook voor je bedrijfsfinanciën. 

Vijf grote voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering

Zonnepanelen zijn een slimme financiële investering. Ondanks de discussie rond de salderingsregeling en energiebedrijven die zonnepanelenbezitters zwaarder gaan doorbelasten, is de terugverdientijd nog altijd lonend. Dit levert besparingen op de lange termijn op.

Voldoen aan regelgeving
Het plaatsen van zonnepanelen en een duurzame aanpak van je pand draagt bij aan het voldoen aan wetten en plichten die gelden voor kantoorpanden. Dat geeft zekerheid.

Salderen is voorlopig nog mogelijk
Zelfs als de salderingsregeling in de toekomst wordt geschrapt, zijn zonnepanelen de moeite waard. De energievraag voor elektrische auto’s en opkomende technologieën voor batterij-opslag nemen in de toekomst een vlucht. De energiebehoefte neemt in de toekomst alleen maar toe. Nu zonnepanelen plaatsen betekent dat je nu én in de toekomst goed zit.

Stijging waarde van je vastgoed
Zonnepanelen hebben een positief effect op je bedrijfsreputatie, maar zorgen ook direct voor een waardevermeerdering van je vastgoed: je pand wordt energiezuiniger, dus aantrekkelijker. Als bedrijf haal je dus flinke voordelen door zonne-energie via het dak op te wekken. Naast kostenverlagingen en een verbeterd bedrijfsimago, profiteer je als bedrijf (in sommige regio’s) van fiscale prikkels en subsidies die investeringen in duurzaamheid ondersteunen. Wij ondersteunen en adviseren je daar graag in. (link naar contact)

Zonnepanelen houden de planeet leefbaar(der)
Klimaatneutraal worden is een belangrijk doel voor veel bedrijven. Door zonne-energie op je dak op te wekken, verklein je je ecologische voetafdruk en help je mee om de planeet voor toekomstige generaties leefbaar(der) te houden

Voldoen aan Scope 12

Overweeg je een zonnestroominstallatie op je dak? Dan moeten deze gegarandeerd veilig en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarvoor is de Scope 12 keuring ontwikkeld. Deze keuring wordt steeds vaker verplicht gesteld door verzekeringsmaatschappijen. De keuring wordt uitgevoerd door een gecertificeerd keuringsbedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepaneleninstallatie voldoet aan deze Scope 12-voorwaarden.

Maatwerkoplossingen

Of je nu een klein pand met een schuin dak hebt of een uitgestrekte bedrijfshal, er zijn zonnepaneeloplossingen op maat voor elke situatie, voor elk dak.

Typen zonnepanelen

De innovaties in de zonnepanelenbranche gaan razendsnel. Zonnepanelen worden steeds lichter. Het formaat wordt kleiner, het design verfijnder en de opbrengst per paneel stijgt. Wat de beste, meest rendabele, meest veilige en meest duurzame oplossing is, berekenen wij graag voor je. Dat verschilt per situatie, per dak en per type bedrijf.

Meer weten?

  1. We doen een Duurzame Dak-Check
  2. We komen langs voor een analyse
  3. We gaan aan de slag

Vragen of persoonlijk kennis maken?
Bel 010-4168475 of stuur een mail naar dinant@verschoor-solar.nl